Badkamer-leasen.nl is een concept van Sani4All

Sani4all is dé specialist op het gebied van badkamers, sanitair en tegels. Dankzij onze uitstekende service en het ruime assortiment waan je je in een badkamerspeciaalzaak. Je geniet bij ons van de zekerheid van alles onder één dak en ervaart het gemak van onze totaalaanpak zodat jij 100% tevreden bent. Sani4all is verrassend anders voor iedereen. Dat wil zeggen: écht iedereen kan bij ons slagen. Wij hebben vestigingen in Almere, Amsterdam, Barendrecht, Barneveld, Broek op LangedijkDeventerDrontenGenemuidenHoogeveen, UdenVarsseveldVianen, Zevenaar en Zwolle.

Geschiedenis van Sani4All

Sani4all is ontstaan uit de gedachte dat het grote verschil tussen de online webshops met lage prijzen en de fysieke showrooms waar alle badkamers, los sanitair en tegels live bekeken kunnen worden te groot is. Om dit gat te dichten is Sani4all gestart met de verkoop van (voornamelijk) complete badkamers tegen scherpe internetprijzen, maar waar jij als klant wel geniet van deskundig advies, een gratis 3D ontwerp (zodat je kunt zien hoe je badkamer eruit komt te zien), standaard gratis bezorging en waar wij samenwerken met erkende, ervaren en professionele monteurs.

Kortom, je geniet van alle voordelen van een badkamerspeciaalzaak, maar wel voor de prijzen van een webshop!

Complete ontzorging: alles van A tot Z geregeld

Dat jij 100% tevreden bent; dat is waar Sani4all naar streeft. Daarom hebben wij onze complete ontzorging in het leven geroepen. Dit betekent dat je niet alleen geniet van alles wat een luxe badkamerspeciaalzaak je biedt, zoals een gratis 3d ontwerp en een breed assortiment A-merken, maar dat je ook nog eens veel voordeliger uit bent.

Deskundig advies

Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring. De duizenden badkamers die zij ontworpen hebben komen tot stand door onder andere een uitstekende productkennis, inlevingsvermogen in jouw wensen en het bijwonen van maandelijkse (technische) trainingen. Zo geniet jij altijd van het beste advies!

Gratis 3D ontwerp

Wanneer je veel tijd gestoken hebt in het uitzoeken van alle producten voor in je nieuwe badkamer wil je natuurlijk zien hoe het totaalplaatje eruit komt te zien. Daarom nemen onze adviseurs de tijd voor je om een 3D ontwerp te maken. Helemaal gratis. Zo zie je direct hoe jouw droombadkamer eruit komt te zien!

Liever zelf een 3D ontwerp maken? Dat doe je hier.

Gratis bezorging

Als je een complete badkamer bij ons aanschaft bezorgen wij deze gratis tot aan de deur. Dit doen wij op een dag en tijdstip welke jou het beste uitkomt. Zo ben je er altijd van verzekerd dat je producten geleverd zijn bij aanvang van de montage. Ook dat is de complete ontzorging van Sani4all.

Professionele montage

Om ervoor te zorgen dat jij 100% tevreden bent werkt Sani4all uitsluitend met erkende, ervaren en professionele monteurs. Deze monteurs zijn al geruime tijd aan de organisatie verbonden, zodat wij blindelings vertrouwen op hun kunde. Weten wat onze monteurs al gerealiseerd hebben? Bekijk onze opgeleverde werken hier!

Daarom kies je Sani4All

Sani4all kiest ervoor om zeer scherpe internetprijzen te hanteren, maar wel alle voordelen van een badkamerspeciaalzaak aan te bieden. Zo streven wij ernaar dat jij 100% tevreden bent.

Waar onze lage prijzen dan vandaan komen? Ten eerste kopen wij groot in, veelal direct bij de leverancier. Daarnaast vind je Sani4all niet in luxe showrooms. Wij kiezen ervoor je te voorzien van deskundig advies vanuit eenvoudige showrooms. Natuurlijk vind je hier wel alle producten, veel inspiratie en een ruim assortiment van zowel bekende A-merken als Grohe, Sunshower, Geberit, Villeroy & Boch, vtwonen, Sphinx, Geesa en TRES.

  • Wij bieden sanitair & tegels voor elke portemonnee.
  • Onze badkameradviseur is je vaste aanspreekpunt.
  • De medewerkers geven altijd deskundig en eerlijk advies.
  • Ons team bestaat uit vakkundige en gediplomeerde vakmensen.
  • Sani4all heeft zes fysieke showrooms om inspiratie op te doen.
  • Door onze efficiënte manier van werken komen we altijd tot een lage totaalprijs.
  • Al veel tevreden klanten zijn je voorgegaan.
Bekijk waar we trots op zijn!

Afspraak maken bij Sani4all

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat wij voor je kunnen betekenen bij de aanschaf van je nieuwe badkamer? Kom naar een vestiging bij jou in de buurt! Je vindt ons in Almere, Amsterdam, Barendrecht, Barneveld, Broek op Langedijk, Deventer, Dronten, Genemuiden, Hoogeveen, Uden, Varsseveld, Vianen, Zevenaar en Zwolle

Onze adviseurs nemen graag de tijd om je van een vrijblijvend deskundig advies en gratis 3D tekening te voorzien. Je bent altijd van harte welkom, de koffie of thee staat klaar!

Zeker weten dat één van onze adviseurs beschikbaar is? Maak dan een afspraak op een dag en tijdstip die jou het beste uitkomt.

Vraag nu een gratis adviesgesprek aan!